top of page
Monato - ostafi.ro -79.jpg
Plan Plai _TVs.jpg

Grădină
 

Despre grădină

Grădina Monato, romantism reinterpretat, o grădină menită să transpună viziunea artistică naturalistă în momentele deosebite ale vizitatorilor. 

Pornind de la pontonul generos așezat pe marginea apei, cu un luciul de apă ce adună privirele și un pârâu perfect integrat în peisaj, traversat de 3 poduri cu vederi unice asupra grădinilor de flori și peluzelor, către cascada zgomotoasă găzduită de un deal special conceput pentru un parcurs formal al grădinii, inspirat de terasele de vinuri mediteraneene și grădinile conacelor englezești. 

Pergole cu trandafiri englezești, un fel de bujori cățărători sau maci parfumați, mentin grădina în spiritul romantic natural, pentru evenimentele deosebite ce au loc atât ziua cât îi noaptea. 

Pavilionul de vară, excelent pentru ceremonii în aer liber, pentru evenimente rafinate în spiritul domol al muzicii jazz și blues într-o zi călduroasă de vară. Albul este definitoriu pentru structurile construite pentru ca albul este ceeace vorbește ce mai bine despre viziunea designului peisager din gradina Monato. Florile albe apar succesiv de la trandafiri, la plantele aromatice și zecile de specii de flori perene, pun în valoare și complimentează frumusețea și importanța naturii pentru noi.

Rafinat

Monato - ostafi.ro -60.jpg
Eveniment
Monato - ostafi.ro -19.jpg

Belvedere

_MG_8395.jpg

Terasa luciu de apă
 

_MG_1773.jpg

Tunel lumini

_MG_2930.jpg

Cascadă

Atracții

bottom of page